Ture og aktiviteter

Da Dykanden er så bredtfavnende en klub, er det i høj grad op til medlemmerne at arrangere ture og andre aktiviteter, som resten af klubben bakker op om.
 
Fyraftensdyk
Man behøver ikke vente til weekenden med at dykke, hvis vejret og lysten er til det. Det er bare at skrive i kalenderen, snakke i klubben om tirsdagen eller ringe rundt til kammeraterne, så mødes vi ved Lillebælt, ved Juelsminde, Almind Sø eller hvor vind og vejr tillader det.
 
Ture
I weekenden kan turen gå til Langeland, til Samsø, eller til Nordjylland afhængigt af, hvad man er til. Der har også været ture til Kreidesee i Nordtyskland, til Kristianssand i Norge og til Øresund. De kræver måske lidt mere tid og planlægning, men giver nogle rigtig gode dykkeroplevelser sammen!
 
 
 


Andre aktiviteter
 
Der er mange aspekter af dykning og derfor arrangerer vi andre aktiviteter efter behov. F.eks. har der været tur til Safe Air på Djursland, der fortalte om erhvervsdykning ved Fu Shan HAi-vraget.
Der har været foto-dag med instruktør fra DSF og derudover kan der planlægges fælles deltagelse ved arrangementer i andre klubber, som f.eks. Dykningens Dag eller DykkerForums Dag.
 
Kun fantasien sætter grænser!
 
 
 
 
 

 

For at alle medlemmer skal få glæde af klubbens aktiviteter, opfordrer vi til at alle dyk og andre ting lægges i kalenderen! På den måde sikrer vi en aktiv klub. 
Undersider (2): Sikkerhed Uddannelse