I Sportsdykkerklubben Dykanden uddanner vi CMAS-sportsdykkere og snorkeldykkere. Vi uddanner dykkere udelukkende for at hverve nye medlemmer og der igennem opretholde et højt aktivitets niveau. Uddannelsen varetages af klubbens instruktører og hjælpeinstruktører. Vores uddannelser er non-profit og eventuel overskud går til klubkassen.

Klubben er medlem af Dansk Sportsdykker Forbund (DSF) og som medlem af DSF uddanner vi efter CMAS standarder. CMAS der er en af de ældste sportsdykker organisationer.

I Dykanden tilbyder vi flere forskellige kurser men det er fortrinsvis et-stjernet og to-stjernet CMAS dykkere (CMAS * og CMAS **). Hvis du allerede er uddannet 2-stjernet dykker er det muligt at tage et CMAS *** kursus hvor du vil få bygget yderligere på, det er samtidig et skridt på vejen til at kunne blive instruktør, hvis du kunne have interesse for det.

Vi tilbyder også Nitrox kursus og arbejder løbender på at udvide vores udbud af kurser.

HVORFOR TAGE ET CERTIFIKAT HOS DYKANDEN.

I Danmark er der populært to måder at uddanne indenfor sportsdykning. Der er CMAS uddannelsen som udbydes gennem lokale klubber og foreninger der er medlem af DSF og så er der de komercielle uddannelser (PADI, SSI, SDI etc.) som udbydes gennem dykker centre. Den primær forskel er at uddannelse gennem et dykkercenter typisk er væsentlig hurtigere men også noget dyrere, til gengæld så er udstyrs leje typpiske inkluderet. Så hvis målet er at du ønsker at tage et certifikat her hjemme inden du skal på en nært forestående ferie så vil et dykker center være det rette valg. Hvis du derimod ønsker dykning som en fritidsintresse du vil udfolde på jævnlig basis her i Danmark, en aktivitet du kan dyrke med ligesindede og med det sociale i højsædet så bør du vælge os eller en anden lokal klub.

 

Snorkeldykning

CMAS 1 * stjernet Snorkeldykker S1 beviser

CMAS 2 ** stjernet Snorkeldykker S2 beviser


INSTRUKTØRER I DYKANDEN

FLASKE DYKNING

Per Larsen

  • CMAS **

Henrik Iversen

  • CMAS *

Sebastian Kristoffersen

  • CMAS **
  • Nitrox

SNORKEL DYKNING

 Lone Hoy

  • CMAS ** Snorkeldykker

Jacob Varberg

  • CMAS ** Snorkeldykker

 Ernst Pedersen

  • CMAS * Snorkeldykker

Kris Gammelgård

  • CMAS * Snorkeldykker

Thomas Wind

  • CMAS * Snorkeldykker