Uddannelse til 1-stjernet dykker er begynder niveauet for dig som gerne vil igang med at dykke. Du har måske haft et prøvedyk på en ferie og fået blod på tanden eller bare altid haft lyst til at tage et dykker certifikat og nu skal det være.
Det er her dit eventyr starter.

UDDANNELSES FORLØB

Vi uddanner nye dykkere i hold af max. 4-6 deltagere. Vores uddannelse starter i januar og forløber derefter over ca. 3 måneder fordelt på teorilektioner, praktik i svømmehal og afsluttende øvelser i åbent vand.
Teori og svømmehals træning foregår om tirsdagen hvor vi har klubaften. Vi starter med teori i klubbens teorilokale og bagefter står den på praktiske øvelser i svømmehallen.

KRAV TIL KURSETS DELTAGELSE

Man skal :

  • Være fyldt 14 år
  • Kunne svømme
  • Udfylde en godkendt helbredserklæring.
    Nogle sygdomshistorikker kræver en lægelig vurdering og godkendelse.

Det kræver et vist engagement at komme gennem uddannelsen og det kræver også en vis fysik da udstyret er tungt. Når man har gennemført er det op til en selv hvor meget tid man vil brug. Nogle nøjes med at bruge få dage om året, f.eks. på ferie, for andre bliver det den helt store interesse og hobby.

PRIS

Prisen for at tage et CMAS * certifikat hos Dykanden er 2100,- og det inkluderer følgende

  • Certifikat og uddannelsesmateriale (Bogen "Grundlæggende sportsdykning" kan downloades her DSF Lærebøger )
  • 6 måneders medlemsskab
  • DSF medlemsskab
  • Udgifter til bådtur

UDSTYR

Personligt udstyr (dragt, maske, snorkel, finner m.m.) er ikke med i prisen. Lungeautomat, flaske og BCD kan lånes under hele uddannelsen.

Prisen på udstyr kan variere meget og afhænger af om man ønsker sidste nyt eller om man vil være ok med at købe brugt. Hvis man køber bruget kommer man langt for 1500,- til det personlige udstyr.

Vi hjælper gerne med tips til udstyr og vi har en rabat aftale for medlemmer, så tag en snak med os inden du går ud og invisterer hele din opsparing.